Austral se va numii noul SUV al constructorului Renault

Pe piaţa auto, intră Austral un nou model Renault în categoria SUV-urilor compacte, care poate transporta până la 5 pasageri și are o lungime de 4,51 m.

În acest fel, Austral va înlocui Kadjar în gama Renault și va fi pus în vânzare către publicului larg în primăvara anului viitor.

În contextul istoric, provenit din latinescul „australis”, Austral este un cuvânt care rezonează în multe limbi europene, inclusiv franceza, aspect important pentru un brand mândru de rădăcinile sale.

În viziunea sa, „Austral evocă vitalitatea și căldura emisferei sudice. Este un nume care invită la călătorie și este perfect pentru un SUV. Fonetica sa este armonioasă, echilibrată și ușor de pronunțat de oricine, pentru că ne dorim să fie internațional”, a declarat Sylvia Dos Santos, Manager Strategy Naming Model în cadrul Departamentului de Marketing Global Renault.

În planuriel de extindere către viitor, cu Austral, compania Renault își continuă ofensiva pentru a recâștiga segmentul C, ofensivă care a debutat cu lansarea Arkana și, în curând, cu Noul Mégane E-Tech Electric.

Citeste continuarea pe: Austral se va numii noul SUV al…

Citeste continuarea Aici

You might also like