Apare un nou model de Dacia, un vehicul de familie Dacia Jogger

Vești bune pentru iubitorii de mașini marca dacia. Apare un nou Model Dacia. Este vorba despre Dacia Jogger, un vehicul de familie, cu 5 sau 7 locuri, care urmează să fie prezentat publicului larg în următoarele zile.

Compania Dacia anunță lansarea unui nou model. Este vorba despre Dacia Jogger, un vehicul de familie, cu 5 sau 7 locuri, care urmează să fie prezentată publicului larg în data de 6 septembrie, la Salonul Internaţional Auto de la Munchen.

În cadrul acestui evenimentul va fi prezent și directorul general al Dacia, Denis Le Vot.

În contextul dotărilor dar şi  în ceea ce privește funcțiile maşinii, compania informează să vehiculul este unul de familie, adaptat pentru ieșirile în aer liber. Totodată, sursa citată mai arată că noul model va fi disponibil în două configurații, având 5 sau 7 locuri, în funcție de preferințe.

„Pe 6 septembrie, la Salonul Internaţional Auto IAA Mobility de la Munchen, în prezenţa lui Denis Le Vot, director general Dacia, Jogger va fi prezentat publicului larg. (…) Dacia Jogger se poziţionează ca un vehicul de familie perfect adaptat ieşirilor în aer liber. Jogger reflectă spiritul pragmatic…

Citeste continuarea Aici

You might also like