Afacerea BMW dintre MAI și un prieten al președintelui Klaus Iohannis

Mișcarea de ultimă oră făcută de europarlamentarul Alin Mituța, considerat totodată mâna dreaptă a lui Dacian Cioloș. Acesta a decis să sesizeze Parchetul European, care este condus de Laura Codruța Kovesi, cu privire la afacerea BMW dintre MAI și un prieten al președintelui Klaus Iohannis.

Astfel, un număr de 600 de automobile marca BMW, care au fost achiziționate de către Inspectoratul General al Poliției Române de la firma Automobile Bavarian nu au trecut neobservate.

În acest sens, europarlamentarul Alin Mituța, membru REPER, care este totodată considerat și mâna dreaptă a lui Dacian Cioloș, a anunțat în cursul zilei de marți că a sesizat Parchetul European.

În prezent, Parchetul European este condus în prezent de fosta șefă DNA, Laura Codruța Kovesi. Referitor la achiziția sutelor de automobile BMW,  europarlamentarul precizează că acționarul majoritar al firmei este Michael Schmidt, descris de președintele Klaus Iohannis drept ”prieten”.

Cum a fost organizată, de fapt, licitația?

În afirmaţiile sale, Alin Mituța susține că această licitație a generat suspiciuni destul de serioase, în contextul în care caietul de…

Citeste continuarea Aici

You might also like