Acum este mai simplu ca niciodată să obții fișa auto!

Conform legislaței în vigoare, fișa auto trebuie să fie solicitată de către persoanele care doresc să urmeze cursurile unei școli auto, de către cei care au permisul suspendat, anulat sau expirat.

În epoca în care trăim, totul se întâmplă cu viteză, oamenii sunt din ce în ce mai ocupați și trebuie să ajungă în cat mai multe locuri diferite. Astfel, este de înțeles că o mașină este indispensabilă pentru a reuși să îți duci la bun sfârșit toate task-urile zilnice.

Pentru a-ți reînnoi permisul, indiferent care este motivul pentru care trebuie să faci acest lucru, ai nevoie pentru dosarul tău de următoarele: cerere tip, completată cu informații despre fișa medicală și dovada plății pentru schimbarea permisului, chitanța care atestă dovada plații, actul de identitate, în original, dar și o copie, permisul vechi și fișa auto, care va demonstra dacă ești apt pentru a conduce.

Necesitatea acestui act constă în faptul că el arată capacitatea sau incapacitatea persoanei de a conduce o mașină, atât din punct de vedere medical, cât și psihologic. După o serie de analize amănunțite, unitățile medicale competente îți…

Citeste continuarea Aici

You might also like