A crescut numărul autoturismelor noi înregistrate în România, cu 5,08 procente

În România, numărul autoturismelor noi înregistrate, în primele opt luni ale acestui an, a crescut cu 5,08 procente, arată datele Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Autovehiculelor (DRPCIV), citând Asociaţia Constructorilor de Automobile din România (ACAROM).

Concret, peste 83 de mii de autoturisme noi au fost înmatriculate în primele 8 luni ale acestui an. Numărul a crescut cu 5,08% față de aceeași perioadă a 2021

În acest sens, Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Autovehiculelor (DRPCIV) arată că numărul de mașini noi înmatriculate a crescut cu 5,08% în primele opt luni ale acestui an, față de aceeași perioadă a anului trecut.

În această perioadă au fost înmatriculate 83.349 de autoturisme noi pe plan local, în timp ce în aceeași perioadă a anului trecut au fost înmatriculate 79.320 de unităţi.

Datele relevă faptul că în luna august a acestui an, numărul înmatriculărilor mașinilor noi a scăzut cu 22,26 procente față de aceeași perioadă a anului trecut, reprezentând un volum de 12.538 unităţi.

Numărul de mașini second hand înregistrate a scăzut în august 

Aceeaşi…

Citeste continuarea Aici

You might also like