6 mașini rare sunt scoase la licitație în București

Artmark scoate la vânzare, la începutul luni noiembrie, 6 mașini rare, de colecţie, modele istorice dar perfect funcționale, provenind din colecțiile unor pasionați ori din patrimoniile unor instituții.

Astfel, cu o istorie impresionantă, se remarcă prin eleganță fosta mașină de protocol a Ambasadei Chinei la Bruxelles, folosită de ambasadori în deplasările oficiale.

Aşadar, este vorba de modelul exclusivist Cadillac Fleetwood Long, din 1979, unul dintre cele mai scumpe modele produse în epocă.

De asemenea, piesa de colecție are un preț de pornire, în licitație, de numai 5.000 de euro și deține atestatul de vehicul istoric.

Foto: News.ro

După care, unul dintre cele mai cunoscute modele istorice sport, celebre din competiții și filme artistice, un exemplar bine întreținut de Ford Thunderbird, având un preț de pornire de 11.000 de euro – „bijuteria” albastră, fabricată în anul 1964, reprezinta în epocă una dintre expresiile luxului și vitezei, singurul model al acestei generații care avea cuvândul „Thunderbird” înscris cromat de-a latul capotei.

Foto: News.ro

Considerată Mașina sport a Americii, Corvette C5, fabricată în …

Citeste continuarea Aici

You might also like