3 modalități prin care poți cumpăra o mașină pentru afacerea ta

Ai nevoie de noi autoturisme pentru afacerea ta, dar nu dispui de toată suma necesară pentru achiziție? Există câteva soluții financiare prin care poți intra în posesia bunurilor necesare, fără a afecta capitalul businessului tău.

 

Companiile din România aleg de cele mai multe ori să achiziționeze autoturismele necesare pentru dezvoltarea afacerii prin diferite metode de finanțare, cum ar fi prin leasing auto sau credit.

 

Există două tipuri de leasing, financiar și operațional. Cele două forme de finanțare au o serie de diferențiatori care pot reprezenta avantaje sau dezavantaje, în funcție de modelul de business. Astfel, înainte de a alege forma de finanțare pentru achiziționarea de bunuri, este important să te informezi corect, pentru a lua cea mai bună decizie pentru afacerea ta.

Particularitățile unui leasing financiar

 

Leasingul financiar pentru autoturisme reprezintă o formă de finanțare gândită special pentru companii. La semnarea contractului de leasing auto va trebui să achiți un avans din valoarea mașinii, însă nu vei fi nevoit să garantezi cu alte bunuri. În acest caz, garanția este reprezentată chiar de bunul…

Citeste continuarea Aici

You might also like