19,8% dintre mașinile second hand din România, pot avea fraudă de kilometraj

Începutul anului 2022 arată niște nori întunecați plutind deasupra pieței de mașini second hand din întreaga lume. De la începutul pandemiei, criza curentă a semiconductorilor a avut o mare influență asupra industriei auto.

Oamenii întâmpină dificultăți în a-și alege următoarea maşină deoarece criza afectează piața mașinilor second hand din România. Potrivit companiei de date IT carVertical, 19,8%  dintre mașinile second hand din România pot avea fraudă de kilometraj, iar 43,9% dintre vehiculele second hand au suferit un accident.

Ajută la construirea încrederii și a reputației

Pentru a combate înșelăciunile și fraudele auto din România, carVertical a început să lucreze cu dealerii locali de maşini second hand. Țiriac Auto, prin divizia dedicată vânzării de autovehicule rulate – Țiriac Auto Rulate, este una dintre primele companii care și-a unit forțele cu platforma de verificare a istoricului auto pentru combaterea fraudei. După cum spune Marius Marian, CEO-ul Țiriac Auto, rapoartele privind istoricul vehiculelor ajută la selectarea mașinilor mai bune pentru revânzare, precum și la construirea încrederii clienților.

Citeste continuarea Aici

You might also like