Știai că se pot monta camere video și pe oglinda din mașină?

Marea majoritate a accidentelor rutiere se produc din lipsa de atenție sau de vizibilitate. În ambele cazuri soluțiile sunt simple și se limitează la montarea unor dispozitive menite să maximizeze ambele variabile. Montandu-ți camere auto în puncte strategice care iți proiectează imagini din exterior într-un ecran în timp real, scad șansele să apară un obstacol pe care să nu îl observi imediat și astfel poți evita contactul direct. Limitează frecventa incidentelor în trafic prin montarea unor camere auto pentru oglinda retrovizoare. Intra pe iUni și descoperă oferta vasta din care să alegi modelul ideal pentru nevoile tale.

Ce este o camera pentru oglinda retrovizoare?

Oglinzile amplasate în lateralele mașinii nu sunt suficient de flexibile și nu captează țoață informația necesara pentru a asigura acoperirea pe toate unghiurile de care ai nevoie pentru a observa orice poate apărea în calea ta. Astfel, montarea unei mini camere la nivelul lor aduce o îmbunatățire considerabila. Poți proiecta imagini direct în bord cu cadre din exterior la care nu ai avea acces doar cu ajutorul oglinzii. O poți mișcă în funcție de nevoi având un unghi de rotație de până la 360 de grade. Așadar, o asemenea camera auto este un element indispensabil pentru un participant la trafic responsabil, preocupat de siguranță lui și a celorlalți din jur.

Care sunt avantajele iUni la aceasta categorie de produse?

Rezoluție înalta

Calitatea imaginii trebuie să fie una cât mai buna pentru a putea delimita cu ușurință elemente care apar în cadru și a le cataloga că fiind pericole sau nu. În plus trebuie să stea siguri că filmează bine și în condiții dificile precum întuneric, precipitații sau ceata. Aceste situații sunt cele în care ai cea mi mare nevoie de vizibilitate crescuta și o camera iUni iți poate garanta acest lucru.

Obiective largi

La fel de importanta este și imaginea pe care o poate capta într-un singur cadru. În trafic este important să poți observa tot ce este în jur pe o anumită distanta. Imaginile de aproape, pe un unghi restrâns, devin aparent inutile, deoarece nu iți permit să iei în calcul toți factorii care te înconjoară. Camerele de la iUni sunt prevăzute cu obiective wide și ultra-wide, opțiuni printre care poți naviga în funcție de specificul situației.

Carcase rezistente

Dat fiind faptul că sunt prevăzute pentru a fi utilizate în exterior, materialele din care sunt realizate camerele trebuie să dispună de anumite proprietăți. Variantele de la iUni sunt prevăzute cu exterioare rezistente la apa, umiditate, razele puternice ale soarelui, șocuri puternice și alti factori nefavorabili. În acest mod se asigura durabilitate în timp, fară a fi afectata de condițiile în care este utilizata. De regula sunt incorporate în oglinda, ceea ce înseamnă că sunt ferite de orice aspect care ar putea-o degrada.

 

Care sunt beneficiile financiare de care te bucuri odată cu achiziționarea acestui dispozitiv de la iUni?

Este foarte important să știi că iUni te întâmpină cu cele mai bune preturi la țoață categoria de camere auto. Intervalul setat este unul într-atât de vast încât orice categorie de buget se poate incadra. Deci, fiecare client care își dorește un astfel de dispozitiv nu vă întâmpină piedici de ordin financiar. În plus, magazinele noastre online practica frecvent sesiuni de recuceri și promoții, astfel încât costurile pot fi reduse chiar și la jumătate.

Mai mult decât atât, în cazul în care ai nevoie urgenta de o noua camera, poți accesa opțiunea de plata în rate cu cardul, ceea ce iți vă permite să intri în posesia acesteia, chiar daca nu deții țoață suma necesara la momentul respectiv.

 

You might also like