Cateva moduri de a face bani cu site-ul tau WordPress

Crearea site-ului este un lucru, iar a face bani cu el este un alt aspect, cu totul diferit. Iată ce trebuie să știi despre cum să faci bani cu un site construit pe WordPress.

WordPress este foarte popular printre bloggeri, freelanceri, comercianți datorită potențialului său ca o sursă bună de profit. De aceea, WordPress sustine 26% din site-urile web, începând cu luna noiembrie a anului trecut.

Acest sistem de management al conținutului oferă, de asemenea, oportunități profitabile, deoarece oamenii caută WordPress de aproximativ 2,7 de milioane de ori în fiecare lună.

Deci, acum vine marea întrebare. Ați terminat de creat site-ul pe WordPress și acum doriți să-l monetizați pentru a face niste bani. Ți-ai pus următoarele întrebări.

Cum să faci bani cu WordPress?

Cum să faci bani din blogging?

Ce nișă ar trebui să țintesc?

Pe ce sursă și metodă de monetizare a blogului ar trebui să mă concentrez?

Care este cel mai bun mod de a face bani din blogging prin intermediul site-ului meu?

La ce audiență trebuie să vând?

Oportunitățile de a face bani cu WordPress sunt nelimitate. Puteți monetiza blogul, puteți vinde cursuri sau chiar puteți fi un reseller de găzduire pentru alți proprietari de site-uri WP.

Mai jos, veți găsi cateva moduri populare pe care le puteți explora și face bani cu WordPress.

Alăturați-vă unui program de afiliere și începeți blogging-ul pentru bani

Un afiliat marketer în vârstă de 37 de ani; Jason Stone a făcut $7 milioane de dolari în venituri de marketing afiliat într-un singur an. În mod similar, Awin, o rețea globală de afiliere a făcut peste $700 milioane de dolari în 2018.

Acest lucru oferă un motiv bun pentru a câștiga ca un afiliat printr-o serie de moduri. Aderarea la un program de afiliere ajută la conectarea cu alți afiliați care urmăresc să câștige folosind strategii similare.

Probabil vă întrebați cum câștigă cineva prin marketing afiliat? Răspunsul este să rămâi consecvent și să ai răbdare. Aceasta este cheia succesului!

Rolul tău ca afiliat Marketer

Va trebui să colaborați cu companiile și apoi să le recomandați produsele și serviciile unui public care vă urmărește online. Este similar cu marketingul prin viu grai, cu toate acestea, acest lucru este in lumea digitala. De fiecare dată când cineva cumpără un produs prin intermediul link-ului pe care l-ați postat, compania vă va plăti un comision pentru achiziție.

Trebuie să știi cum să câștigi popularitate. Există multe canale de YouTube, forumuri și grupuri de discuții care vă pot ajuta să vă conectați cu alți afiliați acolo.

Monetizarea unui blog prin vânzarea de cărți electronice către publicul vostru

Cărțile electronice vă pot ajuta să faceti blogging pentru bani și să vă monetizați abilitățile de scriere. Aceasta este una dintre descoperirile pe care tehnologia le aduce acasă. Ca scriitor, inițial trebuia să treci printr-o editură, o tiparnita și, în cele din urmă, un centru de distribuție pentru a-ți aduce cartea in librarii pentru ca cititorii să o cumpere.

Totul s-a schimbat acum, pentru că nu mai este nevoie să treceți prin întregul lanț și puteti sa rulați același proces printr-un computer.

Dacă vă gândiți să faceți bani cu WordPress, să creați cărți electronice și să le vindeți, este extrem de practic si cu costuri reduse.

Deci, probabil vă întrebați cum să câștigați bani prin blogging si crearea și vânzarea cărții dvs. electronice?

Pașii necesari pentru a crea o carte electronică și pentru a câștiga bani pe WordPress sunt destul de simpli, cu toate acestea, completările la acești pași depind de complexitatea subiectului cărții electronice.

De exemplu, dacă scrieți despre sfaturi generale de sănătate pentru un bărbat de 30 de ani, ar putea fi simplu și direct. Conținutul cărții dvs. electronice va conține cel mai probabil un tabel nutrițional, o listă de alimente pe care trebuie să le gustați în timpul zilei, tipuri de exerciții fizice și exemple de oameni care adoptă acest stil de viață.

Cu toate acestea, dacă intri într-un subiect mai sofisticat, cum ar fi „Știți când să vă vindeți acțiunile”, subiectul va necesita mai multe explicații. Complicațiile aici sunt adăugarea mai multor persoane la procesul de creare și editare a conținutului pentru a face conținutul mai ușor de înțeles.

Un designer grafic este apoi adăugat la proces pentru a adăuga diagrame și asistență vizuală adecvate, acolo unde este necesar. În cele din urmă, schița cărții electronice trece printr-o revizuire generală de la un expert în materie pentru a se asigura că scriitorul acoperă toți parametrii subiectului.

A ști cum să creezi o carte electronică este un lucru, dar a ști cum să vinzi una este o alta treaba.

Iată cum să monetizați un blog prin cărți electronice și să începeți să câștigați bani cu WordPress.

Atragerea de clienți potențiali: mulți oameni plătesc pentru a genera clienți potențiali și potențiali. Prin urmare, a le cere oamenilor o adresă de e-mail pentru a-i contacta este o modalitate bună de a le permite să descarce cartea electronică în cauză.

Marketing și expunere gratuită: în loc să vă împingeți marketingul în zone în care există deja o concurență acerbă, folosirea unei cărți electronice este o soluție ușoară pentru a promova produse și servicii. În plus, bloggerilor și clienților le este mai ușor să vorbească despre o carte electronică, motiv pentru care cartea electronică are mai multe șanse să devină virală.

Vinde produse în cartea electronică: presupunând că un cititor a investit timp în citirea cărții electronice pe care ai creat-o. Acest lucru reflectă faptul că cartea dvs. electronică trezește interes și că cel mai probabil cititorul va cumpăra un produs sau serviciu prin intermediul cărții dvs. electronice. De aceea, majoritatea cărților electronice și paginilor de destinație ale acestor cărți au recomandări ale autorului pentru alte cărți electronice si/sau servicii sau produse.

You might also like