Veste de ultimă oră de la Pfizer!

Compania farmaceutică din Statele Unite a anunţat luni, 22 noiembrie, că vaccinul său anti-COVID a oferit o protecție puternică pe termen lung împotriva virusului într-un studiu în stadiu avansat, realizat în rândul adolescenților cu vârsta cuprinsă între 12 şi 15 ani.

Pfizer a dat lovitura! Compania susţine că vaccinul său anti-COVID oferă o protecție puternică adolescenților de 12-15 ani

Aşadar, Pfizer a precizat că o serie de două doze de vaccin a indică o eficacitate de 100% împotriva Covid-19, măsurată de la șapte zile până la peste patru luni după a doua doză, potrivit informațiilor transmise de reuters.com.

De asemenea, datele pe termen lung vor sprijini cererile planificate pentru aprobarea completă de către autoritățile de reglementare a vaccinului  pentru grupa de vârstă 12-15 ani, în SUA şi în întreaga lume. În această situaţie, Pfizer şi BioNTech vor cere autorizaţie pentru o doză de 30 de micrograme de vaccin pentru persoane cu vârsta de cel puţin 12 ani.

La început, serul a fost autorizat pentru utilizare de urgenţă la persoanele cu vârsta cuprinsă între 12 şi 15 ani de către Administraţia pentru…

Citeste continuarea Aici

You might also like