Uniunea Europeană propune interzicerea produselor din tutun încălzit cu arome

Ţigările electronice vor fi interzise în toată Uniunea Europeană! Nici România nu va scăpa de aceste noi reguli. Reprezentanţii Uniunii Europene au în vedere adoptarea unei noi legi.

Astfel, legiuitorii Uniunii Europene propun interzicerea produselor din tutun încălzit cu arome – o categorie care include și vaping-ul – într-o măsură despre care spun că este menită să protejeze sănătatea tinerilor după o creștere „semnificativă” a vânzărilor de produse din tutun încălzit cu arome noi.

Această interdicție ar viza doar articolele care furnizează tutun încălzit, cunoscute și sub numele de țigări electronice aromate și nu va afecta țigările electronice sau alte produse de vaping care conțin doar nicotină și produc vapori.

Care este pericolul?

Din punct de vedere sanitar, ţigările electronice aromate sunt adesea considerate o alternativă la alte produse din tutun, deoarece temperatura mai scăzută la care funcționează dispozitivele asemănătoare unui stilou le permite să nu ardă tutunul și să nu producă fum atunci când sunt folosite.

Cu toate acestea, ele nu sunt lipsite de riscurile grave pentru sănătate asociate cu…

Citeste continuarea Aici

You might also like