Un pacient a fost injectat cu un virus revoluționar” care ucide cancerul

Recent, departamentul de oncologie al Centrul de cercetări City of Hope din Duarte, California, Statele Unite, a reușit să dezvolte, împreună cu o companie specializată în noi terapii împotriva cancerului, un tratament inovator contra acestei boli. Astfel, primul pacient a fost injectat cu un virus revoluționar” care ucide cancerul.

În contextul medical, s-a demonstrat că virusul, cunoscut sub numele de Vaxinia, după ce a fost testat cu succes pe animale, micșorează tumorile de colon, plămâni, sâni, ovare și pancreas ale pacienților, potrivit Daily Mail.

În contextul terapeutic, Virusul Vaxinia a fost modificat genetic pentru a infecta, replica și ucide celulele canceroase, cruțând în același timp celulele sănătoase. Acest tratament poate stimula sistemul imunitar al pacientului și poate crește nivelul unei proteine numite PD-L1 din tumori, făcând imunoterapia mai eficientă împotriva cancerului.

Mai mult, Vaxinia (nume complet CF-hNIS VAXINIA) este un ”virus oncologic”, un virus descoperit în natură, care a fost modificat genetic special pentru a lupta contra cancerului.

Acesta este dezvoltat de compania de biotehnologie Imugene Limited…

Citeste continuarea Aici

You might also like