Un om apropiat al lui Vladimir Putin și a ocupat o funcție importantă în Serviciul Federal de Securitate al Rusiei (FSB), s-a sinucis

În această dimineaţă, Rusia este în stare de șoc. A fost găsit mort în urmă cu doar câteva ore, iar anchetatorii susțin că ar fi vorba despre o sinucidere. Era un om apropiat al lui Vladimir Putin și a ocupat o funcție importantă în Serviciul Federal de Securitate al Rusiei (FSB).

Astfel, Evgeny Lobaciov, un fost general al Serviciului Federal de Securitate al Rusiei (FSB) și totodată un apropiat al lui Vladimir Putin a fost găsit în propria locuință din Moscova.

Fostul general rus, Evgheni Lobaciov, avea 76 de ani, iar cadavrul său a fost descoperit în cursul zilei de miercuri, pe casa scărilor uneia dintre casele de pe strada Kachalinskaya din centrul Moscovei.

În condițiile în care lângă corpul fostului general a fost găsit un pistol TT, de fabricație sovietică, anchetatorii ruși i-au în calcul faptul că aceasta ar fi putut să se sinucidă, notează agenţia rusă TASS.

Un fost general rus a fost găsit mort

De altfel, soția generalului a fost cea care a cerut ajutorul autorităților. Potrivit acesteia, Lobaciov ar fi plecat în cursul zilei de miercuri la o plimbare şi nu s-a mai întors niciodată.

În ceea ce privește motivele…

Citeste continuarea Aici

You might also like