Un italian a încercat să se vaccineze într-un braț fals din silicon, în speranța că va putea obține certificatul verde

Un italian în vârstă de 50 de ani, dornic să facă rost de un certificat verde pe numele său, a încercat să se vaccineze anti-COVID într-un braț fals din silicon. Atunci când asistenta care urma să îi administreze serul a observat proteza, bărbatul s-a rugat de ea să pretindă că nu a văzut nimic.

„Întâmplarea ar fi ridicolă dacă nu ar fi vorba de un gest de o gravitate enormă şi inacceptabilă, ţinând cont de sacrificiul pe care comunitatea noastră l-a plătit în vieţi omeneşti şi costuri sociale şi economice”, a spus pe Facebook Alberto Cirio, președintele din Piemonte, regiunea italiană în care s-a petrecut întâmplarea, conform AFP și Agerpres.

Astfel, bărbatul s-a prezentat joi seară la un centru de vaccinare din Biella, din Piemonte.

Proteza care imita braţul era foarte bine făcută, dar culoarea şi senzaţia la atingere au stârnit bănuielile asistentei responsabile cu administrarea vaccinului.

Aceasta l-a rugat pe bărbat să-şi scoată cămaşă şi a descoperit atunci subterfugiul. Atunci bărbatul i-a cerut asistentei să pretindă că nu a văzut nimic, lucru pe care ea l-a refuzat, a povestit oficialul italian,…

Citeste continuarea Aici

You might also like