Un bărbat a decedat după ce 43 de spitale au refuzat să îl interneze.

Un bărbat în vârstă de aproape 74 de ani s-a stins din viaţă după ce toate 43 de spitale la care s-a adresat au refuzat să îl interneze. Asta pentru că toate erau pline de bolnavi infectați cu COVID-19. Familia bărbatului vine cu un îndemn către populație, acela de a se vaccina pentru a putea permite bolnavilor cu afecțiuni mai grave să primească ajutorul medical necesar.

Un bărbat a murit după ce a fost refuzat de 43 de spitale

În data de 1 septembrie, Ray Martin DeMonia, originar din Alabama a murit, cu doar trei zile înainte de a împlini 74 de ani. Acesta a suferit un atac de cord la sfârșitul lunii trecute și s-a adresat la 43 de spitale din trei state, însă toate unitățile medicale l-au refuzat deoarece nu aveau locuri libere la terapie intensivă.

În cele din urmă, un loc liber s-a găsit la Spitalul Fundației Rush din Meridian, Mississippi, la o distanță de peste 300 de kilometri de locuinţa bărbatului.

Aşa că familia bărbatului a hotărât să facă publică poveste tragică și să vină cu un îndemn către populație, să se vaccineze anti-COVID-19.În plus, membrii familiei au spus că vaccinarea le va permite medicilor să…

Citeste continuarea Aici

You might also like