Un asistent medical din Italia a fost arestat pentru că oferea vaccinări false.

Un asistent medical din Italia este suspectat că ar fi oferit vaccinări false pentru cel puțin 45 de pacienți, conform poliției italiene, notează Euronews. Împreună cu alți patru complici, asistentul ar fi primit 300 de euro pentru fiecare certificat de vaccinare falsificat.

Astfel, într-o filmare publicată de poliția din orașul Ancona, bărbatul poate fi văzut cum se preface că își vaccinează pacienții și varsă conținutul vaccinului din seringă într-un recipient pentru seringi uzate.

În plus, patru dintre presupușii complici asistentului medical surprins de camerele video au fost arestați la domiciliu în cadrul investigației. Poliția din Ancona a acuzat grupul de suspecți că își căutau posibili clienți din rândul protestatarilor anti-vacciniști care erau dispuși să plătească 300 de euro pentru a primi certificate de vaccinare false.

Conform noilor reguli, italienii care nu s-au vaccinat nu pot intra în baruri, restaurante și nu pot folosi transportul public. Numai cei care s-au infectat cu COVID-19 și și-au revenit de curând sunt scutiți de nevoia de a se vaccina.

În total, cei cinci suspecți ar fi încasat 18.000 de…

Citeste continuarea Aici

You might also like