Telemedicina în regim de urgență, noul trend în sănătatea de top

În plan mondial, Telemedicina de urgență a apărut ca urmare a progresului tehnologic incredibil, înregistrat într-un ritm extrem de alert de societatea în care trăim, și folosește cele mai noi descoperiri din domeniul telecomunicațiilor pentru a livra servicii medicale de cea mai bună calitate, oferite de profesioniști din domeniul medicinei, tuturor persoanelor care apelează la ea, indiferent de locul unde se află acestea.

În prezent, serviciile medicale oferite de aplicațiile dedicate de telemedicina sunt realizate în regim interactiv, deoarece comunicarea dintre utilizator și doctor se face la distanță, virtual, prin tehnologiile de video call și chat.

Odată cu evoluția rapidă a tehnologiilor hardware și cu micșorarea dispozitivelor electronice portabile, aproape toate familiile dețin cel puțin un dispozitiv digital inteligent, cum ar fi smartphone-uri și camere web care facilitează, grație telemedicinei, comunicarea directă dintre pacient și medic, indiferent de locurile unde se află aceștia.

Actual, în contextul pandemiei de COVID-19, videoconferința sau sistemele de televiziune similare pot fi de asemenea folosite cu succes pentru a…

Citeste continuarea Aici

You might also like