Swaran Singh: „Creșterea unei forme de viață este în detrimentul alteia, iar în cazul vieții, o formă de viață apare în detrimentul dispariției alteia”

Profesorul Swaran Singh a explicat cum a ajuns să „înțeleagă cosmosul, nu neaparat într-un sens cognitiv, ci într-o manieră fizică, care este dificil de explicat și perceput de omul de rând”.

În cazul său, evenimentul s-ar fi petrecut acum aproape 40 de ani, mai exact pe 4 aprilie 1984, în timpul recuperării postoperatorii (se afla sub efectul anesteziei), în urma unui accident rutier grav. De atunci, profesorul Singh s-ar fi dedicat studiului științei obiective, dar insistă că experiența sa l-a modelat spre transcedental și l-a făcut din ce în ce mai curios în legătură cu această latură mai puțin explorată de știință, dar și destul de controversată.

Omul de știință susține că deține informații despre Univers, deși nu poate explica de unde le-a obținut, cine i le-a furnizat

Descriind experiența în sine, el dezvăluie că ar fi fost pătruns de o „undă noetică”, care ar fi definită ca fiind „un sentiment de revelație și înțelegere completă”. Potrivit autorului, apariția ciudată ar fi durat între 10 și 12 minute și i-ar fi permis să afle ceea ce nu știa până în acel moment, călătorind prin cosmos.

Citeste continuarea Aici

You might also like