SUA raportează aproape 1 milion de cazuri de COVID-19 într-o zi, stabilind recordul global

Statele Unite au raportat luni aproape 1 milion de noi infecții cu coronavirus, cel mai mare număr zilnic din orice țară din lume și aproape dublu față de vârful anterior din SUA stabilit în urmă cu o săptămână, deoarece răspândirea variantei Omicron nu a arătat semne de încetinire.

Numărul pacienților spitalizați cu COVID-19 a crescut cu aproape 50% în ultima săptămână și acum depășește 100.000, potrivit datelor culese de Reuters, marcând pentru prima dată când acest prag a fost atins într-un an.

Cea mai recentă creștere, care a forțat valuri de anulări de la zborurile companiilor aeriene comerciale către spectacolele de la Broadway în ultimele săptămâni, a perturbat planurile școlilor publice de a primi elevii înapoi din vacanța de iarnă.

Școlile publice din Chicago, al treilea district școlar ca mărime din țară, a declarat că va anula cursurile miercuri, după ce sindicatul profesorilor a votat în favoarea reîntoarcerii la învățarea la distanță.

În județul Los Angeles, președintele unuia dintre cele mai mari sisteme judiciare din țară a dispus amânarea cu două săptămâni a proceselor penale din cauza…

Citeste continuarea Aici

You might also like