Ştirea zilei despre pensii! Raed Arafat, anunț de ultimă oră pentru pensionari.

Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), a dat informații suplimentare despre necesitatea certificatului verde la intrarea în instituții publice, dar şi în sediile Poștei Românie.

Vestea momentului pentru pensionari și nevaccinați! Raed Arafat a clarificat totul

Conform celor spuse de Raed Arafat vârstnicii pot continua să își ridice pensiile fără să prezinte certificatul verde, iar elevii din școlile private intră în vacanță.

Astfel, explicația acestuia a venit după ce au fost unele diferențe pe baza unor neînțelegeri juridice între CNSU și hotărârea de guvern emisă. Concret, în Monitorul Oficial scrie că începând de astăzi accesul în instituțiile publice va fi permis doar persoanelor care pot face dovada vaccinării, care au trecut prin boală sau sunt testate.

Bilanț COVID 25 noiembrie

Până acum, 25 octombrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.571.115 cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID 19), dintre care 7.275 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare. 1.331.225 de pacienți au fost declarați…

Citeste continuarea Aici

You might also like