Specialiștii avertizează că pandemia de coronavirus nu s-a terminat, chiar dacă restricțiile au fost ridicate în țara noastră pe 9 martie

În România, specialiștii avertizează că pandemia de coronavirus nu s-a terminat, chiar dacă restricțiile au fost ridicate în țara noastră pe 9 martie, iar  Europa de Vest se pregătește pentru un nou val șase, în acest sens, România trebuie să fie precaută.

Președintele PNL,Florin Cîţu, a declarat că nu crede că în România vor fi introduse noi restricții COVID.

Astfel, „Este bizar, nu cred așa ceva și în coaliție nu s-a discutat subiectul. Întotdeauna eu sunt de acord cu specialiștii, dar acum ar fi bizar să vii la o lună (n.r. de când s-a renunțat la restricţii), eu nu cred că ne putem întoarce, în coaliție nu s-a discutat așa ceva”, a spus președintele PNL, Florin Cîțu.

De altfel, restricțiile COVID au fost eliminate pe 9 martie, în prima zi fără stare de alertă în România. De atunci, nu se mai poartă măști de protecție și nu se mai utilizează certificatul verde pentru accesul în instituții și centre comerciale.

Un nou val va lovi Europa de Vest

În acest context, managerul Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din Capitală, Beatrice Mahler, a transmis că pandemia încă nu a luat sfârșit și…

Citeste continuarea Aici

You might also like