Soluții recomandate împotriva căderii părului

Căderea parului nu este un proces ce poate fi întotdeauna prevenit, odată cu înaintarea în vârstă. Însă există suficient de multe soluții – remedii sau tratamente – ce ar putea încetini acest proces. [1] 

 

Dacă te confrunți cu probleme asociate de căderea parului, programează-te pentru un consult de specialitate. Medicul poate evalua tipul de alopecie cu care te confrunți, factorii declanșatori pentru această condiție medicală, precum și nivelul de avansare al acesteia. 

 

În urma evaluării realizate, expertul îți va oferi mai multe informații despre cele mai eficiente soluții împotriva căderii părului. Iată doar câteva dintre acestea:

Tratamentele dermato-cosmetice împotriva căderii părului

În urma evaluării realizate la cabinetul medicului specialist, acesta poate ajunge la concluzia ca problemele de cădere a părului cu care te confrunți ar putea fi abordate cu ajutorul unui tratament dermato-cosmetic complet, cu aplicare topică pe suprafața părului. 

 

Acest tratament dermato-cosmetic Crescina pentru combaterea caderii parului, este de uz topic și include două tipuri de fiole într-o singură cutie: 

 

Fiolele CRESCINA…

Citeste continuarea Aici

You might also like