Simona Halep a solicitat audierea de urgență

Simona Halep, a solicitat audierea de urgență la Sport Resolutions astfel încât să nu fie depășită perioada de 3 luni de la încheierea procesului de gestionare a rezultatelor deja trimise tribunalului.

În acest sens, Simona Halep a fost acceptată pentru a fi audiată în regim de urgență în fața panelului de trei arbitri Sports Resolutions, tribunalul independent de la Londra desemnat de ITIA (International Tennis Integrity Agency) să ancheteze cazul de dopaj care a dus către suspendarea nelimitata a fostului număr 1 mondial WTA.

Așadar, Simona Halep a solicitat derularea audierii cu celeritate astfel încât să nu fie depășită perioada de 3 luni de la încheierea procesului de gestionare a rezultatelor deja trimise completului Sport Resolutions.

Concret, avocații tenismenei își doresc ca, în cadrul şedinţei de audiere urgentă, să demonstreze că rezultatul pozitiv cu Roxadustat, care a fost constatat la controlul doping din 29 august 2002 la US Open, este cauzat de utilizarea unui produs contaminat astfel încât perioada de suspendare provizorie să fie eliminată.

Totodată, investigațiile efectuate cu angajarea unor anchetatori privați,…

Citeste continuarea Aici

You might also like