S-a reactivat un nou val de COVID-19 în Franţa

În plină vară, probleme cauzate de COVID-19 revin în Franţa. Confruntate cu un număr tot mai mare de îmbolnăviri iar autorităţile încep să caute soluţii, deocamdată doar la nivelul de recomandări. Astfel, despre această situaţie, luni 27 iunie, ministrul francez al Sănătăţii a luat unele măsuri.

Concret, locuitorii Franţei ar putea purta din nou măştile de protecţie în zonele aglomerate. Deocamdată, nu este o obligaţie, ci doar o recomandare fermă a ministrului Sănătăţii de la Paris.

Apelul făcut de ministrul francez al Sănătăţii cu privire la masca de protecţie

În prezent, din cauza noilor variante de coronavirus, Franţa se vede nevoită să facă faţă unui nou val de infecţii cu COVID-19. În aceste condiţii, ministrul Sănătăţii, Brigitte Bourguignon, le-a transmis francezilor că ar trebui să înceapă să poarte din nou măştile în zonele aglomerate, mai ales în transportul public.

În opinia sa, „Nu spun că ar trebui să fie obligatoriu, dar îi rog pe francezi să își pună masca în mijloacele de transport în comun”, a declarat oficialul francez pentru postul de televiziune RTL, potrivit agenţiei…

Citeste continuarea Aici

You might also like