România poate să ajungă la 25.000 de cazuri pe zi, dacă nu ne vaccinăm și nu respectăm regulile anti-COVID, este avertismentul medicului epidemiolog Adriana Pistol

Medicul epidemiolog, directorul Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Național de Sănătate Publică (INSP), Adriana Pistol a avertizat că România poate să ajungă la 25.000 de cazuri pe zi, dacă nu ne vaccinăm și nu respectăm regulile anti-COVID.

România va ajunge la 25.000 de cazuri pe zi? Avertismentul a venit chiar de la șefa INSP

România poate ajunge să înregistreze 25.000 de cazuri pe zi, „dacă o ținem tot așa, nici nu ne vaccinăm, nici nu respectăm nimic”, a spus medicul epidemiolog Adriana Pistol pentru  hotnews.ro.

În contextul pandemiei, specialista face apel la populație să se vaccineze, punctând că este vorba „despre un virus care nu ține cont de guvernare”.

În avertismentul acesteia, „Dacă o ținem așa, ajungem la 25.000 de cazuri pe zi. Dacă nu ne potolim. Nu se întâmplă nimic. Depinde de noi, de toată lumea. Nu este vorba doar să se introducă restricții, este vorba că nici nu ne vaccinăm, nici nu respectăm nimic. Iar unii, din păcate, vor muri. Este o realitate.

Vorbim despre un virus care nu ține cont de guverne. Acesta este mesajul esențial pentru…

Citeste continuarea Aici

You might also like