România este în elita ortopediei și traumatologiei sportive din Europa este părerea dr. Ion Bogdan Codorean

Medicul ortoped, Ion Bogdan Codorean care a fost recent ales Președinte al Societății Române de Artroscopie și Traumatologie Sportivă, subliniază că ortopedia și traumatologia sportivă din România au înregistrat, în ultimii 10 ani, o dezvoltare impresionantă, cu resurse logistice, medicale și umane și cu rezultate comparabile cu reperele europene de top.

În opinia sa, ”România este în elita ortopediei și traumatologiei sportive din Europa. Statisticile pacienților ne arată că, pe lângă pacienții și sportivii români, au apărut și multe cazuri de persoane din străinătate, dar și de sportivi din afară, care au ales să se trateze chirurgical la noi în țară, pentru că rata de întoarcere a tuturor pacienților, indiferent de naționalitate, la o viață normală sau chiar la sportul de performanță este foarte mare după intervențiile ortopedice din România. ”, a declarat dr. Ion Bogdan Codorean.

În contextul profesional, medicul este considerat a fi unul dintre cei mai respectați chirurgi ortopezi din România, prezent constant pe listele de invitați speciali la congresele medicale internaționale de ortopedie de peste tot din…

Citeste continuarea Aici

You might also like