Restricții în Cluj-Napoca, după ce incidența Covid a trecut de 2 la mie

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Cluj a hotărât impunerea mai multor restricții în municipiul Cluj-Napoca și în comunele Florești și Săvădisla, după ce rata de incidență Covid cumulată în ultimele 14 zile a trecut de 2 la mia de locuitori.Astfel,  măsurile se vor aplica începând de vineri, pentru o perioadă de două săptămâni.

  Incidența în Cluj-Napoca este joi de 2,15‰, în comuna Florești de 2.21‰ și în comuna Săvădisla de 2.67‰.

De asemenea, sunt și localități în județ unde incidența a trecut de 3, respectiv 6 și 7 cazuri la mia de locuitori, acolo sunt deja instituite măsuri mai dure.

Aşa că, conform măsurilor adoptate de CJSU Cluj, în spaţiile închise sau deschise, competiţiile sportive se pot desfăşura cu participarea spectatorilor până la 50% din capacitatea maximă a spaţiului, cu asigurarea unei distanţe de minimun 1 metru între persoane.

În plus, participarea este permisă doar persoane vaccinate, care au trecut prin boală sau au test negativ de COVID. Totodată, cinematografele, spectacolele sau concertele sunt permise cu participarea publicului până la 70% din capacitatea maximă a…

Citeste continuarea Aici

You might also like