Regina Elisabeta a II-a Marii Britanii este nevoită să amâne o reuniune a consilierilor săi care urma să aibă loc miercuri

Palatul Buckingham a informat recent că Regina Elisabeta a II-a Marii Britanii este nevoită să amâne o reuniune a consilierilor săi care urma să aibă loc miercuri. De altfel, această decizie a fost luată la sfatul medicilor.

În ce stare se află Regina Elisabeta a II-a?

În cadrul unui comunicat, Palatul Buckingham a informat că monarhul în vârstă de 96 de ani a acceptat sfatul medicilor de a se odihni. Astfel, aceasta a anulat întâlnirea la o zi după ce a numit-o pe Liz Truss în funcția de prim-ministru al Marii Britanii.

Astfel, „După ziua de ieri, Majestatea Sa a acceptat în această după-amiază sfatul medicilor de a se odihni. Aceasta înseamnă că ședința Consiliului Privat care trebuia să aibă loc în această seară va fi rearanjată”, a transmis Palatul Buckingham, conform reuters.com

Regina se află în momentul de față la reședința sa din Scoția

În momentul de faţă, Regina se află la reședința sa din Scoția, Castelul Balmoral, unde Boris Johnson a demisionat oficial, marți, din funcția de prim-ministru. Monarhul suferă de ceea ce Palatul Buckingham numește „probleme episodice de mobilitate”.

Din cauza acestor…

Citeste continuarea Aici

You might also like