Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii nu va participa, marți, la discursul tronului în Parlament din cauza problemelor de mobilitate pe care le are

În data de 10-05-2022, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii ar fi trebuit să fie prezentă la discursul tronului în Parlament, însă acest lucru nu se va întâmpla. Însă, Palatul Buckingham a explicat motivul pentru care suverana nu va putea participa la eveniment.

Ce s-a întâmplat cu Regina Elisabeta

Luni seara, Palatul Buckingham a trimis un comunicat de presă în care precizează că Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii nu va participa, marți, la discursul tronului în Parlament. Iar, Palatul Buckingham a mai spus că suverana va fi înlocuită de fiul ei, Prințul Charles, scrie France Presse, care adaugă că regina nu va fi prezentă la eveniment din cauza problemelor de mobilitate pe care le are.

Astfel, “Regina continuă să aibă probleme de mobilitate episodice şi, după consultarea cu medicii săi, a decis – cu părere de rău – să nu participe la discursul tronului”, a indicat palatul într-un comunicat.

În acest context, este de menționat faptul că este prima dată în ultimii 60 de ani când regina nu va citi discursul tronului, scris de guvern pentru a-şi prezenta priorităţile și este și prima dată când prinţul Charles,…

Citeste continuarea Aici

You might also like