Quebec intenţionează să introducă o taxă aplicabilă doar celor nevaccinați și care poartă numele de ”contribuție la sănătate”

Vaccinurile anti-COVID au împărțit lumea în două tabere, însă ultima decizie luată în acest sens va agita și mai mult spiritele. Pe fondul unui val Omicron foarte puternic, o țară a decis să introducă o nouă taxă, aplicabilă celor nevaccinați.

Vor trebui să plătească pentru că nu sunt vaccinați! Decizie surprinzătoare în plină pandemie

Astfel, provincia canadiană Quebec a decis să implementeze, în perioada următoare, o taxă aplicabilă doar celor nevaccinați și care poartă numele de ”contribuție la sănătate”, relatează France Presse. În acest sens, ”adulții care nu se vaccinează reprezintă o povară financiară pentru toți locuitorii provinciei”, citându-l pe prim-ministrul provincieni, Francoise Legault.

În contextul procentual, Legault a adăugat că 10 procente din populația provinciei nu s-a vaccinat cu nicio doză de vaccin până acum și că acești oameni nu ar trebui să ”dăuneze” celor 90% care s-au vaccinat.

Din punct de vedere socio-financiar, presa internațională continuă să-l citeze pe prim-ministrul provinciei canadiene și scrie că acest procentaj de 10% reprezintă 50% din persoanele aflate la…

Citeste continuarea Aici

You might also like