Preşedintele Vladimir Putin „s-a împiedicat și a căzut pe spate, după care a căzut pe o parte și a alunecat pe câteva trepte”

Preşedintele Federaţiei Rusiei ar urma să ajungă pe masa de operaţie. Potrivit unor surse citate de o publicaţie ucraineană, liderul de la Kremlin se resimte după un incident recent.

Astfel, liderul de la Kremlin ar urma să fie operat, transmite o publicaţie din Ucraina. Jurnaliştii de la Obozrevatel scriu că liderul rus va fi supus unei intervenţii chirurgicale în urma căzăturii puternice pe care ar fi suferit-o recent, atunci când ar fi căzut pe scări şi a suferit leziuni la nivelul coccisului.

În urma incidentului, operaţia va avea loc la colon, pentru că Vladimir Putin (70 de ani) se confruntă cu un disconfort în urma incidentului respectiv, mai relatează sursa citată.

În informaţiile sale, „Totuși, oricât de mult ar dori să ascundă adevărul, surse de la Kremlin susțin că de atunci președintele rus se confruntă cu un oarecare disconfort.

De aceea este nevoit să solicite ajutor chirurgical”, afirmă jurnaliştii ucraineni.

De altfe, anturajul lui Vladimir Putin a negat vehement că acesta ar fi căzut pe scări, catalogând toate aceste informaţii drept „complet false”.

Ce s-ar fi întâmplat cu Vladimir Putin, în propria…

Citeste continuarea Aici

You might also like