Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, este ferm convins că războiul s-ar termina dacă Vladimir Putin ar deceda

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a făcut un anunț cutremurător, care ar vizeaza moartea lui Vladimir Putin şi ce s-ar putea întâmpla în Rusia, după moartea președintelui.

Astfel, Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, este ferm convins că războiul s-ar termina dacă Vladimir Putin ar deceda. În opinia publicației ucrainene „Ukrainska Pravda”, lui Volodimir Zelenski i-a fost adresată această întrebare în timpul unui interviu realizat la metroul din Kiev pentru emisiunea „Următorul meu invitat nu are nevoie de prezentare” a lui David Letterman, difuzată pe Netflix.

Astfel, „Să ne imaginăm că Putin se îmbolnăvește și moare sau cade accidental de la o fereastră și moare, va mai continua războiul?”, a fost întrebarea adresată președintelui Ucrainei.

Răspunsul preşedintelui, „Nu. Nu va mai fi război. Acel regim autoritar este îngrozitor. Există un risc mare ca totul să fie decis de o singură persoană. Așa că atunci când această persoană dispare, toate instituțiile se opresc. Ceva similar s-a întâmplat și în Uniunea Sovietică. Totul s-a oprit. Cred că dacă el nu va mai fi acolo, va fi dificil pentru…

Citeste continuarea Aici

You might also like