Presa internațională a aflat cu ce probleme de sănătate se confruntă președintele Rusiei

Vladimir Putin este pe moarte?! Presa internațională a aflat adevărul despre președintele Rusiei, cu ce probleme de sănătate se confruntă, de fapt, liderul de la Kremlin.

De când a izbucnit războiul din Ucraina, au apărut diverse zvonuri în presa internațională despre starea de sănătate a lui Vladimir Putin.

În informaţiile Daily Mail, președintele Rusiei ar suferi de boala Parkinson în stadiu incipient și ar avea cancer pancreatic. Informația respectivă reiese din documente de spionaj, însă nu a putut fi verificată în mod independent.

În contextul tabloidului britanic The Sun, e-mailurile trimise de o sursă de informații din Rusia par să confirme că Vladimir Putin a fost diagnosticat cu Parkinson în stadiu incipient și cancer pancreatic.

Astfel, „Pot confirma că a fost diagnosticat cu boala Parkinson în stadiu incipient, dar aceasta progresează deja. Acest fapt va fi negat în toate modurile posibile și ascuns. Putin este în mod regulat umplut cu tot felul de steroizi grei și injecții inovatoare analgezice pentru a opri răspândirea cancerului pancreatic cu care a fost recent diagnosticat.

Nu numai că provoacă multă durere, Putin…

Citeste continuarea Aici

You might also like