Pentru a ne putea reveni, după mesele de sărbători, este nevoie de un plan de detoxifiere complet

Mesele de sărbători sunt unele dintre cele mai încărcate mese din an. Prezente sunt sarmalele, fripturile, cârnații, dar și dulciurile precum prăjituri, checuri sau cozonaci. De asemenea, multă lume obișnuiește să consume și alcool mai mult decât de obicei în perioada sărbătorilor de iarnă.

Toate aceste obiceiuri de sărbători ne afectează organismul şi pentru a ne putea reveni după mesele de sărbători este nevoie de un plan de detoxifiere complet, care să aibă la bază legume, dar și fructe, care ajuta ficatul, bila și splina să-și revină după festin.

Din punct de vedere medical, ficatul este unul dintre cele mai mari și mai importante organe, cel care ne protejează de efectele toxinelor intrate în organism. În acest context, ficatul trebuie păstrat într-o stare foarte bună de funcționare, iar sucurile de detoxifiere ajută în acest sens.

În acest sens, pentru a avea un ficat săntăos se elimină sarmalele, cârnații, prăjiturile și se apelează doar la sucuri cât mai naturale. Ele ofertă vitamine și minerale, care sunt esențiale pentru curățarea organelor vitale.

Medicii recomandă și un consum obligatoriu de litri de apă…

Citeste continuarea Aici

You might also like