Pe 8 noiembrie pentru toți elevii, atât de la învățământul de stat cât și de la cel privat

Vești de ultimă oră pentru părinți, elevi, dar și profesori. Începând cu ziua de luni, 8 noiembrie, activitatea școlilor va fi reluată, însă după noi criterii. Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a spus cine va putea participa la cursuri cu prezență fizică.

Sorin Câmpeanu ministrul Educației vine cu precizări de ultimă oră referitoare la anul școlar. Potrivit acestuia, școala va începe pe 8 noiembrie pentru toți elevii, atât de la învățământul de stat cât și de la cel privat.

Ministrul a mai adăugat că se pregătește modificarea Ordinului ministrului Educației și ministrului Sănătății în acest sens, decizia urmând să fie semnată și publicată în Monitorul Oficial în cel mai scurt timp.

Astfel, „Este pregătit pentru semnare al treilea ordin care se referă la modalitatea de începerea şcolii. Pentru că școala va începe pentru toți elevii și pentru toți copiii din grădiniță în data de 8 noiembrie, mă refer aici la învățământul de stat și învățământul privat. Este în curs de derulare ședința Comitetului Național pentru situații de urgență prin care se propune modificarea Ordinului ministrului…

Citeste continuarea Aici

You might also like