O tânără de 35 de ani din Bali, a hotărât să nu bea apă timp de un an de zile

Sophie Patrik este o tânără de 35 de ani din Bali care a luat decizia, în urmă cu un an, de a nu mai bea deloc apă. Motivul? Aceasta spune că o balona și nu se simțea deloc bine. În momentul de față, tânăra se hidratează doar cu fructe, legume sau alte alimente care au apă în compoziția lor.

În prezent, de cele mai multe ori, vedetele spun că apa și hidratarea cu multe lichide este secretul din spatele frumuseții și sănătății lor. Totuși, acesta nu este cazul atunci când vine vorba de tânăra din Bali.

Astfel, Sophie Patrikeste specialistă în nutriţie şi antrenoare de yoga. Aceasta a mărturisit că de când şi-a schimbat modul de viaţă nu mai are dureri articulare, nu mai are pungi sub ochi, iar pielea ei a început să capete strălucire şi mai multă energie.

În opinia sa, „M-am confruntat mult timp cu o inflamare la nivelul feței și a articulațiilor. Arătam de parcă sufeream de o boală. Medicii îmi spuneau că nu este nimic în neregulă cu mine și că pot scăpa de pungile de sub ochi cu ajutorul chirurgiei plastice”, a spus ea, conform Hauterrfly.com.

Cum a aflat de această dietă?

Potrivit celor spuse de ea, a auzit…

Citeste continuarea Aici

You might also like