O femeie de 38 de ani cu COVID a murit în timp ce se afla cu familia la cumpărături.

O femeie cu COVID din Iași a murit în timp ce se afla cu familia la cumpărături. Mai mult,soțul acesteia a fost  cel care a sunat la 112 și tot el a precizat că femeia în vârstă de 38 de ani s-a tratat timp de 10 zile acasă, pentru o presupusă gripă, fără a consulta un medic.

Astfel că, un echipaj de pe ambulanță sosit imediat la fața locului a evaluat-o inițial pe femeie, dar aceasta a intrat în stop cardio respirator și a fost transportată de urgență la spital.

După testare s-a dovedut că aceasta era infectată cu SARS-CoV-2.

Mai mult decât atât, femeia care era mama unui copil în vârstă de 3 ani, nu era vaccinată. În plus, DSP Iaşi a declanşat o anchetă epidemiologică în acest caz.

 De asemenea, Dr. Diana Cimpoeșu a declarat:

S-a găsit că saturația în oxigen era 20%, respirațiile erau agonice, tensiune nemăsurabilă. La ajungerea echipajului de terapie intensivă era în stop. S-a efectuat resuscitare. Inițial, activitatea cardiacă a revenit pentru câteva minute. A ajuns în UPU a Spitalului Sf. Spiridon. Testul antigen rapid era pozitiv pentru COVID. S-a suspicionat o embolie pulmonară, ca complicaţie a Covid-ului. Din…

Citeste continuarea Aici

You might also like