O fată de 24 de ani a murit de Covid după ce a născut

Unei fetiţe care abia s-a născut, COVID-19 i-a luat dreptul de a-şi cunoaşte mama. Cea care a adus-o pe lume a murit la doar 24 de ani. S-a întâmplat la Botoşani.

Însă povești amare ca aceasta sunt peste tot în ţară. Dintre cei peste 400 de morţi raportaţi de autorităţi de miercuri până joi, 3 nu împliniseră 30 de ani. Numai în ultima lună boala a adus doliu în 11 mii de familii din România.

Cătălina avea numai 24 de ani și a stat în spital timp de o lună. Aceasta era însărcinată în luna a 8-a așa că medicii au operat-o de urgență ca să îi salveze pruncul. Biata de ea nu și-a văzut niciodată fetița. Vestea că s-a prăpădit i-a șocat pe cei din familie. Aceştia erau convinși că se va face bine.

Florica Timofte, mama tinerei ,a precizat:

″Ea la telefon vorbea cu masca, simțea că se sufocă. Am vorbit pe cameră, arată foarte bine mi-a spus: ‘Mama, după ce am mers cu salvarea, am expectorat din piept și sunt bine și dacă dă Dumnezeu joi și vineri vin acasă’ Nu avea nicio boală, era un munte de fată, sănătoasă tun, nu avea nimic, era cu toate analizele la zi”

Cătălina s-a stins în salonul de recuperare….

Citeste continuarea Aici

You might also like