Nelu Tătaru susține că nu este nevoie de revenirea restricțiilor

În România, Nelu Tătaru a vorbit despre impunerea de noi restricții la nivel național în condițiile în care numărul infectărilor cu noul coronavirus a înregistrat creșteri îngrijorătoare în ultimele săptămâni.

Acesta a vorbit despre creșterea numărului de infectări cu noul coronavirus. Într-un interviu acordat la RFI, președintele Comisiei de Sănătate a Camerei Deputaților precizează că la momentul actual, noi restricții nu ar fi utile.

Totodată, el a adăuga că este mult prea devreme pentru a se vorbi despre un val șase al pandemiei, menționând că la momentul actual există o mobilizate exagerată, având în vedere concediile pe care românii le au.

Pe de altă parte, fostul ministru avertizează că nu mai pot fi folosite ”aceleași arme” de acum doi ani de zile, având în vedere și evoluția virusului.

În precizările sale, „Avem o creștere a numărului de cazuri de Covid-19, nu putem vorbi încă de un val șase. Avem o perioadă în care avem o mobilitate exagerată, este perioada concediilor și atunci putem vedea că avem și un contact care poate duce la aceste infecții, dar trebuie să recunoaștem la fel că nu mai…

Citeste continuarea Aici

You might also like