Monica Pop: Unii bonlavi sunt pur şi simplu condamnaţi la moartea în continuare, pentru că planul adoptat nu include şi intervenţiile realizate la clinicile private

Planul naţional de prevenire şi combatere a cancerului, al cărui decret a fost promulgat miercuri de către preşedintele României, nu pare a fi pe placul tuturor. Medicul Monica Pop a răbufnit imediat, acuzând că mulţi români rămân în continuare condamnaţi la moarte.

Astfel, preşedintele Klaus Iohannis primeşte critici din partea cunoscutului medic Monica Pop!

La mijloc este Planul naţional de prevenire şi combatere a cancerului, care a primit miercuri, 2 noiembrie, semnătura preşedintelui României.

Acest Plan naţional este finanțat în principal de către Ministerul Sănătăţii, de la bugetul de stat. Vorbim despre cel puţin 20% din totalul fondurilor aprobate pentru desfășurarea programelor de sănătate la nivel naţional de către Ministerul Sănătăţii şi CNAS.

Monica Pop, critică dur o omisiune majoră din cadrul Planului naţional privind cancerul: „Sunt condamnați?! Cu ce drept?!”

Concret, medicul Monica Pop, care s-a luptat şi ea mult timp cu cancerul la colon, a publicat un mesaj virulent pe pagina sa de socializare, în care a criticat anumite elemente din acest Plan naţional de prevenire şi combatere a cancerului.

Ea…

Citeste continuarea Aici

You might also like