Mircea Geoană: „Viața este făcută și din bucurii, și din necazuri, și din succes, și din eșec”

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană a oferit, miercuri 4 ianuarie 2023, un interviu de excepție în care a vorbit despre greșelile din trecutul său, oferind detalii și despre anul 2009, când a concurat la alegerile prezidențiale din România.

Mircea Geoană a trecut peste momentul din 2009

În cadrul interviului, Mircea Geoană, a mărturisit că a trecut peste evenimentele din 2009, anul în care a pierdut alegerile prezidențiale în fața lui Traian Băsescu. Acesta a recunoscut că nu este genul de persoană care se încarcă din trecut, ci că învăță zilnic din toate experiențele sale și se uită doar spre viitor.

Astfel, „Viața este făcută și din bucurii, și din necazuri, și din succes, și din eșec. Dacă la fiecare bucurie crezi că ești cel mai deștept de pe planetă, greșești, iar atunci când ești franjuri și crezi că ești franjuri în perpetuitate iarăși e o greșeală. Te scuturi și mergi mai departe. Întotdeauna este o șansă pentru un nou început. M-am luptat, dar întotdeauna m-am luptat cu armele democratice. Este ca și cum te-ai luptat cu o mână legată la spate.

Am trecut peste momentul din 2009. Nu mă…

Citeste continuarea Aici

You might also like