Ministrul Sănătății, despre testele de salivă din școli: Au existat presiuni foarte mari, dar nimeni nu își asumă răspunderea

Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila a vorbit despre testele de salivă din școli,

De asemenea, acesta a vorbit  și despre presiunea care a fost pusă pe ele în toată această perioadă. Conform acestuia, cu toate că au fost dorite nimeni nu a dorit să îşi asume răspunderea pentru a le face.

În plus, Cseke Attila anunță că au fost multe presiuni pentru introducerea testelor pe bază de salivă în şcoli, dar puţină răbdare în înţelegerea tuturor mecanismelor.

Acesta a subliniat faptul că testele de salivă au fost văzute ca un miracol ce poate rezolva problema copiilor care sunt infectați cu noul coronavirus dar în pofida acestui lucru, nimeni nu a mai vrut să îşi asume răspunderea pentru a le face, lucru care este cel mai important dintre toate.

”Legat de testele de salivă, am avut (…) foarte multe presiuni, din toate părţile, de introducere a acestor teste de salivă şi foarte puţină răbdare de a înţelege ce înseamnă şi ce mecanisme presupune ulterior în aplicare aceste teste de salivă.

Aceste teste de salivă au fost considerate un fel de miracol prin care noi o să rezolvăm ca copiii care poate sunt infectaţi să nu mai…

Citeste continuarea Aici

You might also like