Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila a venit cu declarații clare, despre a patra doză de vaccin și a punctat ce trebuie să știe toți românii

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a dat noi informații legate de doza 4 de vaccin anti-COVID.  Detaliile oferite de acesta vin în contextul în care au apărut tot mai multe date legate de administrarea dozei a patra de vaccin anti-COVID-19. în acest sens, Alexandru Rafila a vrut să aducă lămuriri suplimentare, într-o intervenție avuta, luni seara, pentru RTV.

Doza a patra în România este opțională, a explicat ministrul Sănătății.

În precizările sale, “Ne-am confruntat cu niște situații în care unele persoane voiau să facă doza a patra, persoane vârstnice, persoane care nu aveau anticorpi nici la doza a treia de vaccin”, a declarat Rafila.

Alexandru Rafila promite o campanie de comunicare

În contextul COVID, acesta a spus că va exista o campanie de comunicare, pentru ca românii să nu intre în panică, după ce au fost anunțate primele persoane care și-au administrat doza 4 de ser anti-COVID.

Astfel, “Am vorbit cu doamna Adriana Pistol pe marginea acestui subiect (n.r. – despre comunicare), poate cel mai bun epidemiolog din România”, a anunțat ministrul Sănătăţii.

De altfel, în SUA, vaccinul Johnson a fost eliminat de…

Citeste continuarea Aici

You might also like