Metode recomandate pentru a-ți îmbunătăți zâmbetul

Zâmbetul reprezintă principala noastră carte de vizită și poate influența modul în care suntem percepuți de ceilalți. De aceea, o dantură cât mai sănătoasă și frumoasă este extrem de importantă pentru a avea mai multă încredere în sine. Însă, uneori putem avea de-a face cu diferite probleme dentare care pot afecta aspectul zâmbetului.

 

Astfel de probleme pot fi cauzate de factori externi (igienă necorespunzătoare, consumul anumitor alimente sau băuturi, fumatul, diverse traumatisme), dar putem avea de-a face și cu situații precum dinți prea mici, înghesuiți sau malpoziționați. Din fericire, există numeroase metode pe care medicul stomatolog ți le poate recomanda pentru a-ți recăpăta zâmbetul perfect. Află care sunt acestea și descoperă care dintre ele se potrivește cel mai bine situației tale.

Albirea dentară

Această practică este una dintre cele mai populare și rapide metode de îmbunătățire a zâmbetului, însă este recomandată numai în cazul problemelor estetice minore. Mai precis, albirea dentară redă culoarea plăcută a danturii și este potrivită pentru dinții pătați sau îngălbeniți. 

Albirea se poate…

Citeste continuarea Aici

You might also like