Metoda simplă prin care oamenii își pot reduce semnificativ depresia, furia, hipertensiunea arterială și anxietatea

Medicul Jonathan Hoban, un psihoterapeut britanic renumit care este expert în sănătate mintală și  care și-a publicat studiile sale într-o carte, a descris o metodă simplă prin care oamenii își pot reduce semnificativ depresia, furia, hipertensiunea arterială și anxietatea. Expertul spune că rezolvarea acestor probleme pot fi făcute prin mersul pe jos, o plimbare zilnică de cel puțin 40 de minute.

În explicaţiile sale, terapeutul susține că mersul pe jos nu numai că îmbunătățește sănătatea fizică a oamenilor, dar aduce și beneficii mintale, potrivit Psychologies.

Astfel, „Suntem cu toții conștienți cât de bine poate face organismului uman o plimbare prin parc, prin tonificarea mușchilor și stimularea sănătății inimii. Însă, există ceva intangibil pe care mersul pe jos îl face, de asemenea, pentru starea de spirit și sănătatea mintală.

Poate vă întrebați, cum ne ajută mersul pe jos să ne menținem și să ne îmbunătățim sănătatea mintală? ”Corpul nostru este proiectat să se miște, iar când nu facem asta, energia reținută se blochează în interior și creează mai mult stres”, a spus Jonathan Hoban, pionier…

Citeste continuarea Aici

You might also like