MedLife raportează pentru Q3 2022 o creștere a veniturilor de 27%

MedLife, liderul pieței de servicii medicale private din România și singura companie cu capital românesc din topul operatorilor de servicii medicale private, anunță rezultatele financiare aferente trimestrului trei din acest an.

Astfel, MedLife a înregistrat în primele 9 luni ale anului 2022 o cifră de afaceri consolidată pro-forma în valoare de 1.3 miliarde RON.

În plus, compania a urmat într-un ritm susținut strategia de expansiune la nivel național, atât prin achiziții, cât și prin dezvoltări organice, bifând 7 unități noi inaugurate și 13 achiziții în mai puțin de nouă luni.

Dezvoltarea serviciilor de nișă – oncologie, oftalmologie – precum și intrarea pe segmentul de wellness, contribuie la consolidarea celei mai mari platforme de diagnostic și tratament din România, deținută de MedLife.

În perioada următoare, MedLife va continua dezvoltarea susținută a portofoliului de servicii la nivel național, în acord cu nevoile pacienților. Creșterea și consolidarea excelenței medicale rămân principalul deziderat al Grupului.

În România, în pofida contextului economic instabil, aflat sub amenințarea unei recesiuni, Grupul MedLife a…

Citeste continuarea Aici

You might also like