MedLife prezinta Raportul Binelui, inițiativele companiei din perioada 2019-2020

Compania MedLife și-a asumat un angajament pe termen lung de a „Face România bine”, iar acest lucru nu se rezumă doar la domeniul medical. Pe lângă excelența în sănătate, MedLife s-a implicat în numeroase proiecte și evenimente, menite să îmbunătățească viața comunității: de la teatru și mediu, până la grija pentru angajați și pacienți, dar și susținerea peisajului artistic din România.
În acest sens, compania prezintă „Raportul Binelui”, un raport de Responsabilitate Socială Corporativă, în care sunt cuprinse toate inițiativele MedLife din perioada 2019-2020, care au avut un impact pozitiv în societate.
Anul 2020 – Pandemia și provocările unei perioade dificile
La începutul pandemiei, atât la nivel global, cât în România, a venit ca o veste șoc pentru întreagă omenire. Necunoscutul, teama și frica pentru viitor au devenit copleșitoare pentru marea parte a societății.
În acest context, MedLife a continuat să „pună umărul” alături de autorități, dar și angajați pentru a face mai ușoară această perioadă și pentru a găsi soluțiile potrivite pentru pacienți:
-primele laboratoare real Time PCR și teste…

Citeste continuarea Aici

You might also like