Medicul specialist de medicină de familie Egri Eduard s-a declarat îngrijorat față o boală care circulă în ţara noastră

O anumită boală își face de cap în această perioadă în România. Despre această boală, un cunoscut doctor a dat detalii importante asupra acestui aspect. Este vorba de medicul specialist de medicină de familie Egri Eduard care s-a declarat îngrijorat față de ceea ce se petrece.

În România, circulă gripa. iar medicul specialist de medicină de familie Egri Eduard s-a declarat îngrijorat de numărul tot mai mare de cazuri de gripă în rândul copiilor care ajung la cabinetul său, în ultima perioadă.

El a susținut că renunţarea la toate restricţiile din perioada pandemiei nu i-a adus și o ușurare a muncii depuse în cabinetul său. Medicul de familie Egri Eduard a arătat că are acelaşi ritm de muncă în weekend-uri ca în vârfurile pandemiei SARS-COV-2. Motivul, a explicat el, ține de numărul mare de cazuri de gripă care ajung în atenția sa.

În opinia sa, „Gripa îşi face de cap în ţara eliberată de sub dictatura medicală. Pentru cei care vor scrie că aşa a fost an de an le răspund de acum că nu a mai fost aşa. Dacă nu aş răspunde la telefoane în weekend şi nu aş temporiza lucrurile, probabil, doar cu micii mei pacienţii…

Citeste continuarea Aici

You might also like