Măști medicale vs măști de protecție din bumbac. Ce să alegi?

Alături de testare, vaccinare și utilizarea soluțiilor dezinfectante cu acțiune biocidă, purtarea măștilor respiratorii omologate reprezintă un alt instrument recomandat de autorități, pentru reducerea riscului de răspândire comunitară a noului coronavirus SARS-CoV-2. 

 

Principalele două categorii de măști respiratorii sunt măștile medicale și măștile de protecție, ce prezintă proprietăți despre care vorbim împreună în continuarea acestui articol. Citește-l până la final pentru a ști ce măști să achiziționezi, în funcție de nevoile tale:  

Ce trebuie să știi despre măștile medicale? 

Produsele din această categorie de măști sunt cele mai des utilizate în timpul acestei pandemii. Măștile medicale (cunoscute și sub denumirea de “măști chirurgicale) vin, de obicei, în nuanțe de albastru sau verde și asigură o utilizare descrisă de confort și siguranță. 

 

Se fixează pe față fără probleme, acoperind perfect nasul, gura, bărbia și pomeții. Se poartă cu latura ce include firul metalic pentru nas în sus, pentru o ajustare cât mai bună pe forma acestuia. 

 

Măștile medicale în 3 straturi asigură un…

Citeste continuarea Aici

You might also like